Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Önce Bıç*klayıp Sonra Evini Ateşe Verdiler

Önce Bıç*klayıp Sonra Evini Ateşe Verdiler

Trabzon'un Araklı ilçesi Hacovid Yaylası'nda yaşanan trajik olayda, üç kişi bıçaklanarak öldürüldü ve ardından ev ateşe verildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Önce Bıç*klayıp Sonra Evini Ateşe Verdiler
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı Hacovid Yaylası'nda meydana gelen vahim olayda, üç kişi yaşamını yitirdi. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, olayın kundaklama sonucu gerçekleştiği ve öl*n kişilerin önce bıç*klandığı belirtildi.

Soruşturmanın seyri

Cumhuriyet Başsavcılığı, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, sabah saat 05.30 civarında Trabzon'un Araklı ilçesi Kayacık Mahallesi'nde yer alan Hacovid Yaylası'ndaki bir evde yangın çıktığı bilgisini verdi. Yangının ardından evde yaşayan G.A., K.A. ve A.A. isimli üç vatandaşın hayatını kaybettiği belirtildi.

Arazi anlaşmazlığı

Yapılan soruşturma kapsamında, ölen kişilerin, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan ve akrabaları olan şüpheliler M.A., M.A. ve suça sürüklenen çocuk A.A. tarafından bıç*klanarak öldü*üldüğü, ardından evin ateşe verildiği tespit edildi. Savcılığın açıklamasında, şüphelilerin gözaltına alındığı ve suçta kullanılan bıçağın olay yerine yakın bir arazide bulunduğu kaydedildi.

Jandarma harekete geçti

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, savcılığın talimatı doğrultusunda, şüpheli M.A., M.A. ve suça sürüklenen çocuk A.A.'yı gözaltına aldı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin Ulaşım ve İletişim Altyapısına 277 Milyar Dolarlık Yatırım

Türkiye'nin Ulaşım ve İletişim Altyapısına 277 Milyar Dolarlık Yatırım