Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Öğretmenler Günü'nde 3 öğretmeni darbettiler

Öğretmenler Günü'nde 3 öğretmeni darbettiler

Şanlıurfa'da 3 öğretmen, bir öğrencinin yakınları tarafından saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında gözaltına alınan saldırganlar Emniyet'e götürülürken, hastanede tedavi gören öğretmenler ise görevlerinin başında olduklarını göstermek için rapor almayarak okula geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Öğretmenler Günü'nde  3 öğretmeni darbettiler
KAYNAK: İHA

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Mahallesi'ndeki bir ilk ve ortaokulda, öğretmenler günü için hazırlık yapan Müdür Yardımcısı Muhammed Aksoy ile sınıf öğretmenleri Sedat Adıgüzel ve Emine Polat Zencirci, iddiaya göre bir öğrencinin dört yakını tarafından saldırıya uğradı.

Okul içinde gerçekleşen saldırıda öğretmenler yaralanırken, diğer öğretmenlerin araya girerek saldırıyı önlemeye çalıştıkları görüldü. Yaralanan öğretmenlerden birinin yüzüne darbe aldığı ve burun kanaması yaşadığı belirlendi. Olayın ardından polis ekipleri olay yerine gelerek saldırganları gözaltına alırken, yaralanan öğretmenler tedavi gördükten sonra rapor almadan okula döndü. Saldırıya uğrayan öğretmen Sedat Adıgüzel, olayın şokunu yaşadıklarını ve beklemedikleri bir durum olduğunu ifade ederken, "Bakanlığımızın bununla ilgili çalışması var ama daha ciddi önlemlerin alınmasını gönülden istiyoruz" dedi. Müdür Yardımcısı Muhammed Aksoy ise olayın eğitimciler olarak tasvip etmedikleri bir durum olduğunu belirterek, "Biz işimizin başında olduğumuzu göstermek için bilinçli olarak okula geldik. Doktor arkadaşlar rapor alacak mısınız dedi, biz hayır dedik, işimizin başında olduğumuzu göstermek için okulda olacağız dedik" şeklinde konuştu. Saldırganlardan birinin Siverek ilçesinde kamu görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Gözaltındaki şahısların işlemleri sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu Antalya'da

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu Antalya'da