Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Niğde’de Düğünde Kan Donduran Kavga: 2 Ağır Yaralı

Niğde’de Düğünde Kan Donduran Kavga: 2 Ağır Yaralı

Niğde’nin Yeşilgölcük beldesinde bir düğün sırasında iki grup arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada iki kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, üç şüpheli gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Niğde’de Düğünde Kan Donduran Kavga: 2 Ağır Yaralı
KAYNAK: İHA

Niğde’nin Yeşilgölcük beldesinde meydana gelen düğünde, iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kanlı bir kavgaya dönüştü. Edinilen bilgilere göre, M.E. (35), M.E. (37), P.E. (23), D.E. (15) ve S.E. (18) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, bıçak ve sopaların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü.

Bıçaklı Kavgada 2 Kişi Ağır Yaralandı

Kavganın kontrolden çıkmasıyla birlikte M.E. (35) ve M.E. (37) bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden jandarma ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Yaralıların durumlarının kritik olduğu öğrenildi.

Jandarma Güvenliği Sağladı, Şüpheliler Gözaltında

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, düğün alanında güvenlik önlemleri alarak olayın daha fazla büyümesini engelledi. Kavganın ardından P.E., D.E. ve S.E. adlı üç kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mardin'de Kayıp Alzheimer Hastası Kadın Üç Gün Sonra Dağlık Alanda Bulundu

Mardin'de Kayıp Alzheimer Hastası Kadın Üç Gün Sonra Dağlık Alanda Bulundu