Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Nazilli'de şüpheli ölüm! Evinde ölü bulunan kadının attığı korkutan tweeti ortaya çıktı!

Nazilli'de şüpheli ölüm! Evinde ölü bulunan kadının attığı korkutan tweeti ortaya çıktı!

Nazilli'de, ailesi ve yakınları tarafından bir süredir haber alınamayan 35 yaşındaki Beste İçel isimli kadın, endişe verici bir durumun ardından bulunarak hayatını kaybetti. Genç kadının ölümünde, 2019'da attığı tweeti şüpheleri arttırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nazilli'de şüpheli ölüm! Evinde ölü bulunan kadının attığı korkutan tweeti ortaya çıktı!

Nazilli'de, ailesi ve yakınları tarafından bir süredir haber alınamayan 35 yaşındaki Beste İçel isimli kadın, endişe verici bir durumun ardından bulunarak hayatını kaybetti.

Olay sonrasında Cumhuriyet Savcılığı'nın müdahil olduğu inceleme kapsamında, İçel'in kesin ölüm nedenini tespit etmek amacıyla cenazesi otopsi için gönderildi. Beste İçel, hayvanlara olan sevgisi ve ilgisiyle tanınan bir kişiydi. Ancak son dönemde psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi. Ailesi ve yakınları, kendisinden haber alamayınca endişelenmiş ve durumu yetkililere bildirmişlerdi.

AW068050_01

Ölüm nedeni belirlenemedi

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, İçel'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Bu durumun ardından olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcılığı, evde detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Yapılan incelemenin ardından Beste İçel'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma yürütülüyor.

2019'da çalıştığı kafenin patronu tarafından taciz edildiğini resmen beyan etmiş!

Genç kadın 2019 yılında eski adıyla Twitter yeni adıyla X olan uygulamadan bir yazı paylaşmış. Yazıda bir iş yerinde çalışmaya başladığından ve patronunun önce sözlü ve fiziksel olarak daha sonra da WhattsApp adlı uygulamadan mesaj yoluyla taciz edildiğini yazmıştı. Günlerdir haber alınamayıp ölü bulunmasının ardından, yaptığı paylaşımın ortaya çıkması cinayetin şüphelerini arttırdı. 

tet-1

AW068050_02

AW068050_04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açıklamalarda bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açıklamalarda bulundu