Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Narin Güran C*nayetinde İfadeler Ortaya Çıktı!

Narin Güran C*nayetinde İfadeler Ortaya Çıktı!

Narin Güran Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde taşlarla kapatılmış halde öl* bulunmuştu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Narin Güran C*nayetinde İfadeler Ortaya Çıktı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde yaşayan 14 yaşındaki Narin Güran , 21 Ağustos'ta kaybolmuştu. Kayıp ihbarı üzerine arama çalışmalarında, Narin'in cesedi 8 Eylül'de ise tututmaz Deresi'nde bulundu. Cesedin bulunduğu yer, köye yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaydı ve ceset bir çuval içinde taşlarla kapatılmış haldeydi. Olayın ardından saklanan 22 kişi sorgusu devam ediyor.

Şüpheliler çapraz sorguya alındı

Soruşturmayı yürüten savcılar, gözaltındaki 22 kişinin yaklaşık 20 saat boyunca çapraz sorguya aldı. Şüpheliler arasında bulunan aile bireyleri, Narin Güran'ın ölümüyle ilgili tüm suçlamaları reddetti. Ailenin ifadeleri, savcılar tarafından detaylı bir şekilde incelendi.

“Narin'in kaybolduğu gün söylemedim”

Anne Yüksel Güran , kızının kaybolduğu gün eşiyle görüşmediğini ve kayıp haberini ona vermediğini söyledi. Eşinin o sırada Batman'dan döndüğünü söyleyen Yüksel, “Yolda telaşa kapılmasın diye söylemedim” dedi. Anne ayrıca kızının kaybolduğu gün ne giydiğini görmediğini, ancak kırmızı terliklerini giydiğini ifade etti. Bu detayın neden olup bittiğini, Narin'in diğer terminin evde olduğunu ve bu nedenle kırmızı terliği giymiş olabileceğini dile getirdi.

“Salim Güran ile gönül ilişkim yok”

Soruşturma tutuklandıan amca Salim Güran ile bir ilişki olduğu iddialarını kesin bir dille reddeden Yüksel Güran, “Aramızda hiçbir ilişki yok, Narin'in kaybolduğu gün kesinlikle onu aramadım” dedi. Salim Güran'ın suçlamaları da sorgulanırken ele alınırken, Narin'i öldürdikleri iddialarını da her iki tarafta da reddetti.

Battaniye ve DNA izini tartışma yarattı

Anne Yüksel Güran'a, olay günü eve gelen misafirlere battaniye vermediği soruldu. Yüksel, battaniye konusunda bilgisinin olmadığını, olay nedeniyle eve çok sayıda kişinin geldiğini ve battaniyenin geliştiğini bundan haberi olmadığını ifade etti. Ayrıca Salim Güran'ın aracında bulunan Narin Güran'ın DNA izini sorduğunda, Narin'in sadece bir kez, nişan töreni için araca bindiğini belirtti.

“Kendimi ısırdım”

Narin'in ağabeyi Enes Güran , soruşturma kapsamındaki kapsamlı ifadede, kız kardeşinin kaybolduğunu, sinir krizi geçirdiğini ve kendine zarar verdiğini söyledi. Kolundaki diş izlerinin de bu süreçte oluştuğunu iddia eden Enes Güran, “Kardeşim kaybolunca köye askerler geldi. Arama faaliyetleri başlayınca ben sinir krizleri geçirdim. Sonra da kolumu ısırmaya başladım. Ardından arama ve tarama faaliyeti başladı. Aramalar sürerken mısır tarlasına gittik. Mısır’ın koçanları sırtıma değdi, ayrıca ahır ve metruk yapılarda arama yaptığımız için sırtımdaki çizikler buradaki sürtünmelerden dolayı oluştu” dedi.

Baba Arif Güran: “Öldüren kimse cezasını çeksin”

Narin Güran'ın babası Arif Güran , kızının kaybolduğu haberlerin komşularından uzakta olduğunu söyledi. Ağabeyi Salim Güran ile eşi arasında bir ilişki olmadığını ifade eden baba, aile içinde böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtti. Ayrıca baba, “Kızımı öldüren kimseyi, cezasını çekmeli” diyerek olayın aydınlatılmasını istedi.

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 9 kişiden 8’i tutuklandı. Tutuklanmayan tek kişi 15 yaşından küçük olduğu için serbest bırakıldı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'den açıklama geldi! Devlet Bahçeli öldü mü?

MHP'den açıklama geldi! Devlet Bahçeli öldü mü?