Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersinli 14 yaşındaki cirit sporcusu Adana'daki kazada can verdi

Mersinli 14 yaşındaki cirit sporcusu Adana'daki kazada can verdi

Mersin'e dönen 14 yaşındaki cirit sporcusu Yağmur Dedecan, Adana'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kazada, babası ve ablası ağır yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mersinli 14 yaşındaki cirit sporcusu Adana'daki kazada can verdi
KAYNAK: İHA

Adana'nın Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde bulunan Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda kaza meydana geldi. Baba Ahmet Dedecan, kızı Yağmur Dedecan ve ablası Hazal Dedecan ile birlikte Malatya'dan Mersin'e dönüyordu. Aile, Hazal Dedecan’ın İnönü Üniversitesi Matematik Bölümü'nden Mersin’e yatay geçiş işlemlerini tamamlamıştı. Dönüş yolunda, baba Dedecan'ın sabah saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil kontrolden çıkarak otoyolda refüje çarptı.

Yağmur öld*, Ağır Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazayı gören vatandaşlar, durumu hızla sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Ahmet Dedecan ve kızı Hazal Dedecan’ı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Ancak, genç cirit sporcusu Yağmur Dedecan olay yerinde hayatını kaybetti.

Cirit Sporcusu Yağmur Dedecan'ın Başarıları

Mersin Kır Çiçekleri Kız Sporcu Yetiştirme Projesi'nde yer alan ve cirit atma branşında ulusal başarıları bulunan Yağmur Dedecan, ailesi ve spor camiası tarafından sevilen bir isimdi. Genç sporcunun cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından Mersin'in Tarsus ilçesine defnedilmek üzere yola çıktı.

Acılı Anne Gözyaşlarına Boğuldu

Anne Taybet Dedecan, kızının cenazesini alırken büyük bir üzüntü yaşadı. Kaza hakkında fazla bilgisi olmadığını belirten Taybet Dedecan, “Otobanda refüje çıkmışlar, araçta eşim ve çocuklarım vardı. Kızım spor lisesini kazanmıştı, oraya gidecekti. Hayalleri yarım kaldı. Allah'ım onu yanına aldı, nur içinde yatsın” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Eşi ve kızının tedavisinin hastanede devam ettiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Karşıyaka'da mahkemeden satılık 3+1 daire

İzmir Karşıyaka'da mahkemeden satılık 3+1 daire