Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Mersin'deki feci kazada şoförün ifadesi ortaya çıktı

Mersin'deki feci kazada şoförün ifadesi ortaya çıktı

Mersin'de 11 kişinin hayatını kaybettiği ve 39 kişinin yaralandığı korkunç otobüs kazasına ilişkin şoför Ali Güler'in ifadesi açıklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'deki feci kazada şoförün ifadesi ortaya çıktı
KAYNAK: İHA

Mersin'de, 26 Mayıs 2024 akşamı Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen ve 11 kişinin ölümüne, 39 kişinin yaralanmasına yol açan korkunç kazanın ayrıntıları ortaya çıktı. 

Diyarbakır-İstanbul seferini yapan Star Diyarbakır firmasına ait 34 SD 8821 plakalı yolcu otobüsü, şoför Ali Güler’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çelik bariyerleri yıkarak karşı şeride geçti.

A W214661 01 Result

Ölü Sayısı 11'e Yükseldi

Olay yerinde 10 kişi hayatını kaybederken, bugün ölü sayısı 11'e yükseldi. Yaralı 39 kişinin tedavileri ise Mersin, Tarsus ve Adana’daki hastanelerde sürüyor.

Kazada hafif yaralanan şoför Ali Güler (45), tedavisinin ardından Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Güler'in ifadesi de basına yansıdı. Güler ifadesinde kazadan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, 'Gişeden çıktıktan sonra bir aracı solladım. Hava aşırı yağışlıydı. Zemin ıslak olunca hakimiyetimi kaybettim. Çok üzgünüm' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şeker Hastası Küçük Kızı Şekerle Besleyerek Öldürdü

Şeker Hastası Küçük Kızı Şekerle Besleyerek Öldürdü