Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de zincirleme facia! Ölenlerin kimlikleri belli oldu

Mersin'de zincirleme facia! Ölenlerin kimlikleri belli oldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde gerçekleşen kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Cenazeler memleketlerine gönderilirken, ölenlerin kimlikleri açıklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de zincirleme facia! Ölenlerin kimlikleri belli oldu
KAYNAK: İHA

Mersin'in Tarsus ilçesi, Mersin-Adana Otoyolu üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme kazada, biri otobüs olmak üzere dört araç karıştı.

A W213263 01 Result

Yağışlı havada kayarak karşı şeride geçen Mercedes marka yolcu otobüsünün devrilmesiyle gerçekleşen kazada, bir otomobil, bir pikap ve bir kamyon da dahil oldu. Olay yerine çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

A W213174 05 Result

Kazada 10 Kişi Hayatını Kaybetti, 39 Kişi Yaralandı

Kaza sonucu 10 kişi hayatını kaybederken, 39 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Adana ve Mersin'deki hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Tarsus Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

A W213165 04 Result

Ölenlerin Kimlikleri Belirlendi

Kazada hayatını kaybeden 10 kişinin kimlikleri açıklandı. Hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: Serhat Taraman, Elif Taraman, İpek Taraman, Ozan Kılıç, Birsen Çiftsüren, Sultan Acet, Taha Acet, Mehmet Kaplan, Halil Şimşek ve Ayla Çelik Teymen. Cenazelerden Halil Şimşek'in naaşı Adana'ya, diğer 8 kişinin naaşı Diyarbakır'a gönderildi. Ayla Çelik Teymen'in cenazesi ise hastanede bekletiliyor.

A W213243 03 Result

Kazayla ilgili soruşturma yetkililer tarafından sürdürülüyor. 

A W213243 06 Result

Feci Kazanın Tanığı Konuştu 

Kazaya tanık olan Murat Şahin (41) adlı kişi, o anları, 'Mersin istikametinden Adana istikametine gidiyorduk, hava yağışlıydı. İşte bir anda karşı taraftan otobüsün takla atarak geldiğini gördüm. Aracı dayım kullanıyordu zaten, ben yolcu konumundaydım. Otobüsün muavininin kazadan sonra, 'Bir aracı solladık ve direksiyon hakimiyetini kaybettik' dediğini duydum. Zaten otobüsün şeklinden de belliydi. Otobüs direkt kırınca bu şekilde takla atarak geldi. Yolcular yolun sağına doğru savruldu. Takla atınca seyir halindeki iki aracın üzerine düştü. Kaza sonrası hemen yaralılara müdahale ettik. Maalesef küçük çocuklar da vardı. Allah rahmet eylesin' diyerek anlattı. 

A W213243 06 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOKİ satışları başlıyor! Ayda 7 Bin 500 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ satışları başlıyor! Ayda 7 Bin 500 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!