Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de Telefon Dolandırıcılarına Jandarma Darbesi!

Mersin'de Telefon Dolandırıcılarına Jandarma Darbesi!

Mersin'de jandarma, telefon dolandırıcılığı şüphelilerini operasyonla suçüstü yakaladı. Şüpheliler, bir vatandaşın üzerinden 132 bin TL nakit para ve değerli eşyalarla yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Telefon Dolandırıcılarına Jandarma Darbesi!
KAYNAK: İHA

Mersin'de, telefonda kendilerini güvenlik görevlisi olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandırmaya çalışan 2 şüpheli, jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), telefon dolandırıcılığıyla haksız kazanç elde eden şahısları tespit etti.

Operasyon Anında Şüpheliler Yakalandı

Jandarma ekipleri, şüphelileri ve kullandıkları aracı takibe aldıktan sonra, dolandırıcılar bir vatandaşı dolandırmaya çalışırken operasyon düzenledi. Operasyon sırasında, 2 dolandırıcı suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde, bir vatandaştan aldıkları 132 bin TL nakit para, 4 çeyrek altın ve bir gram altın bulundu.

A W179320 01

Mağdurun Zararı Tespit Edildi

Şüphelilerin aynı vatandaştan havale yoluyla 260 bin TL daha aldığı belirlendi. Dolandırılan vatandaşa, 132 bin TL nakit para, 4 çeyrek altın ve bir gram altın teslim edildi. Ayrıca, şahısların banka yoluyla gönderdikleri 260 bin TL'nin iadesi için gerekli işlemler başlatıldı.

Hukuki Süreç Devam Ediyor

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğeri ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tekirdağ'da Silahlı Kavga: 1 Ölü 4 Yaralı

Tekirdağ'da Silahlı Kavga: 1 Ölü 4 Yaralı