Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 7 Yaralı

Mersin'de Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 7 Yaralı

Mersin'in Gülnar ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Kazada 7 kişi yaralanırken, olay yerine gelen ekipler yaralıları kurtardı ve hastaneye sevk etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 7 Yaralı
KAYNAK: İHA

Mersin'in Gülnar ilçesi Çukurasma Mahallesi'nde, tarım işçilerini taşıyan bir minibüs devrildi. Alınan bilgiye göre, Abdullah Aksaz idaresindeki 33 U 8948 plakalı minibüs, Mut ilçesinden domates toplamak için Gülnar’a gelen 13 işçiyi taşıyordu. Çukurasma Mahallesi mevkiinde, minibüsün freni patladı ve araç kontrolden çıkarak devrildi.

Kazanın hemen ardından, olay yerinde bulunan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla, devrilen araçta sıkışan işçiler kurtarıldı. Kazada 7 kişi yaralandı ve yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Mut ve Gülnar Devlet Hastanelerine sevk edildi.

Uıu

Polis ve İtfaiyenin Hızla Müdahale Etti

Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. İtfaiye ekipleri, sıkışan işçileri başarılı bir şekilde kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralıların sağlık durumları yakından takip ediliyor.

Pğ

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kazanın nedeninin belirlenmesi için detaylı bir inceleme başlatıldı. Polis, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Pop

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'de Başından Vurulmuş Bir Kişi Bulundu

Kocaeli'de Başından Vurulmuş Bir Kişi Bulundu