Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de operasyon! Paket paket uyuşt*rucu çıktı

Mersin'de operasyon! Paket paket uyuşt*rucu çıktı

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonda büyük miktarda uyuşt*rucu ele geçirildi. Detaylar haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de operasyon! Paket paket uyuşt*rucu çıktı
KAYNAK: İHA

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşt*rucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, büyük miktarda uyuşt*rucu madde ele geçirildi. Operasyonda 4 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Uyuşt*rucu Operasyonu

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşt*rucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, uyuşt*rucu ticareti yaptığı belirlenen 4 kişi tespit edildi.

A W192648 03 Result

Adrese Yönelik Operasyon

Belirlenen şüphelilerin adreslerine yönelik özel harekat destekli operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, şüphelilerin bulunduğu adreslerde arama yapıldı.

A W192648 01 Result

Ele Geçirilenler

Operasyonda yapılan aramalarda toplamda 102 paket halinde 5 kilo 72,5 gram eroin ve 8 paket halinde 4 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca, 1 adet ruhsatsız tabanca, 43 adet mermi ve 3 adet hassas terazi ile birlikte uyuşt*rucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen 11 bin TL de bulundu ve ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürülerek ifadeleri alınacak. Ardından, adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seçil Erzan’a İkinci Dava: Eligül'den Erzan'a 3 Bin Dolarlık Tazminat Davası

Seçil Erzan’a İkinci Dava: Eligül'den Erzan'a 3 Bin Dolarlık Tazminat Davası