Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de Kara Para Operasyonu

Mersin'de Kara Para Operasyonu

Mersin'de gerçekleştirilen operasyonla kara para aklama suçundan 8 kişi gözaltına alındı. Lüks otomobiller ve dairelere el konuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Kara Para Operasyonu
KAYNAK: İHA

Mersin'de kara para aklama suçuna yönelik düzenlenen operasyonda, özel harekat timlerinin de desteğiyle 8 şüpheli yakalandı. Operasyonda lüks otomobiller ve dairelere el konuldu.

"Özel Harekat Destekli Operasyon"

İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri, kara para aklama suçunu tespit etmek için kapsamlı bir çalışma yürüttü. Bu çalışma kapsamında, nitelikli dolandırıcılık ve banka ile kredi kartlarının kötüye kullanılmasıyla elde edilen gelirlerin, üçüncü kişiler adına taşınmaz ve taşınır mallara dönüştürülerek serbest piyasa ekonomisine kazandırıldığı belirlendi.

A W206896 04

"Adreslere Eş Zamanlı Baskın"

Polis, belirlediği 12 adrese özel harekat timleri ve drone desteğiyle eş zamanlı operasyon düzenledi. Bu baskınlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda, 2 ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek, başkalarına ait tapu senetleri ve banka hesap dökümleri ele geçirildi.

"Lüks Araçlar ve Daireler Ele Geçirildi"

Operasyon kapsamında, kara para ile alındığı tespit edilen 4 daire ve aralarında Porsche ile Audi gibi lüks markaların bulunduğu 12 araca el konuldu. El konulan araçlar emniyet müdürlüğüne çekilmeye başlanırken, dairelerle ilgili de gerekli yasal işlemler gerçekleştirildi.

A W206896 03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hesapları kontrol edin! 72 milyon 554 bin lira destek ödemesi yapılacak

Hesapları kontrol edin! 72 milyon 554 bin lira destek ödemesi yapılacak