Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de Bisikletli Gencin Ölümüne Sebep Olan Sürücü 50 Gün Sonra Yakalandı

Mersin'de Bisikletli Gencin Ölümüne Sebep Olan Sürücü 50 Gün Sonra Yakalandı

Mersin'de Kurban Bayramı'nda bisikletle giderken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki Alim Dede Önem'in ölümüne sebep olan sürücü, 50 gün sonra jandarma ekipleri tarafından çatı katında güneş enerjisi panellerinin altında yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Bisikletli Gencin Ölümüne Sebep Olan Sürücü 50 Gün Sonra Yakalandı
KAYNAK: İHA

Mersin'de 16 Haziran sabahı, 18 yaşındaki Alim Dede Önem, Kurban Bayramı'nın birinci günü sabahında harçlığını çıkarmak için çalıştığı markete bisikletiyle giderken beyaz renkli bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazanın ardından sürücü olay yerinden kaçtı.

Kazadan Sonra Araç Terk Edilmiş Bulundu

Kazanın ardından olay yerinde yapılan incelemelerde, kaza mahalline yakın bir noktada terk edilmiş bir araç bulundu. Kiralık olduğu belirlenen aracın sürücüsünün B.B. olduğu tespit edildi.

A W262147 02

Jandarma Ekiplerinin Titiz Çalışması

Kazanın ardından İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), sürücünün yakalanması için detaylı bir çalışma yürüttü. 50 gün süren çalışmalar sonucunda B.B.'nin izine Mersin'de rastlandı. Yapılan dört farklı adrese baskınlarda, sürücünün Yenişehir ilçesinde saklandığı belirlendi ve yapılan baskında çatı katında güneş enerjisi panellerinin altında yakalandı.

Mahkemeye Sevk Edildi ve Tutuklandı

Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen B.B., alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan B.B., cezaevine gönderildi. B.B.'nin saklandığı dairede ise iki adet ruhsatsız tabanca bulundu.

Baba Cihat Önem'in Teşekkürü

Oğlunu kaybeden Cihat Önem, zanlının yakalanmasından dolayı jandarma ekiplerine teşekkür etti ve "Zanlı 50 gün sonra yakalandı. Ben oğlumu kaybettim, en ağır cezayı alsın. Adalete güveniyorum" şeklinde konuştu.

A W262147 04

Şüpheli B.B.'nin İfadesi

Tutuklanan B.B.'nin ifadesinde, yorgun olduğu için uyuyakaldığını ve kazayı fark etmediğini söyledi. "Yorgunluğumdan dolayı uyuyakaldım. 60-70 kilometre hızla ilerliyordum. Bir şeye vurma sesiyle uyandım ve aracın camı patladı. İnsanların toplandığını gördüm. Olayın şokundaydım, neye çarptığımı da bilmiyordum," dedi.

Olay Güvenlik Kamerasında

Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Alim Dede'nin bisikletle yolun kenarında giderken beyaz otomobilin çarpma anı ve sürücünün yanında bir kadınla bölgeden uzaklaştığı görüntüler de güvenlik kameralarına kaydedildi.

A W262147 06

Baba ve Anne Önem'in Acısı

Bayram ve Babalar Günü'nü büyük bir üzüntü içinde geçiren baba Cihat Önem ile anne Ayşe Önem, daha önce yaptıkları açıklamalarda olayı trafik cinayeti olarak değerlendirmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konya Meram'da mahkemeden satılık 105 m² daire

Konya Meram'da mahkemeden satılık 105 m² daire