Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Mersin'de 50 Ton Kaçak Deterjan Ele Geçirildi! 4 Şüpheli Gözaltında

Mersin'de 50 Ton Kaçak Deterjan Ele Geçirildi! 4 Şüpheli Gözaltında

Mersin'de düzenlenen operasyonda tuz görünümlü torbalarda paketlenmiş 50 ton kaçak deterjan ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de 50 Ton Kaçak Deterjan Ele Geçirildi! 4 Şüpheli Gözaltında
KAYNAK: İHA

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından yürütülen operasyonda, tuz görünümlü torbalar içinde Mersin'e getirilen 50 ton kaçak ve sahte deterjan ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

A W257906 03

Tuz görünümlü torbalarda getirildi

Polis ekipleri, Mersin'de kaçakçılık faaliyetlerine yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda, kaçak olarak getirilen bazı ürünlerin iki farklı depoda paketlendiğini tespit etti. Bu bilgilere dayanarak, belirlenen iki depoya yapılan baskınlarda yaklaşık 50 ton kaçak ve sahte deterjan ele geçirildi.

A W257906 02

Sahte deterjanlar, marka ambalajlarına konuluyordu

Gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinde, kaçak ve sahte temizlik deterjanlarının, tuz görünümlü torbalarla Mersin'e getirildiği ve ardından bir markaya ait ambalajlara konularak paketlendiği ortaya çıktı. Şüpheliler, ürünlerin başkasına ait olduğunu ve paketleme işi bittikten sonra yurtdışına gönderildiğini iddia etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fred ne zaman sahalara dönüyor?

Fred ne zaman sahalara dönüyor?