Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Marmaris'te Akran Zorbalığı Yapan 6 Şüpheli Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Marmaris'te Akran Zorbalığı Yapan 6 Şüpheli Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Marmaris'te, iki kız çocuğuna yönelik şiddet olayında 6 şüpheli, sosyal medyada yayımlanan görüntülerle tespit edildi. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheliler, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris'te Akran Zorbalığı Yapan 6 Şüpheli Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, iki kız çocuğunun akranları tarafından dövülmesi ve bu anların sosyal medyada paylaşılmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 6 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın Detayları

Olay, iddialara göre, bir grup kız çocuğunun, sevdikleri bir erkekten uzak durmalarını istedikleri F.K. ve A.A. isimli kızları yanlarına çağırmasıyla başladı. Çağrılan iki kız, evire çevire dövülürken, yanlarında bulunan bir erkek tarafından engellenmeye çalışıldı fakat bu çaba başarısız oldu.

Sosyal Medyada Yayınlanan Şiddet Görüntüleri

F.K. ve A.A.'nın aileleri tarafından yapılan şikayet üzerine başlatılan soruşturmalarda, şiddet anlarının kaydedilerek sosyal medya hesaplarında paylaşıldığı ortaya çıktı. Görüntü kayıtları ile birlikte polis ekipleri, şiddeti uygulayan tüm kız çocuklarının kimliklerini ve adreslerini belirledi.

Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldılar

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 6 şüpheli, 2'si erkek ve 4'ü kız çocuğu olmak üzere, emniyetteki işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemede hakim karşısına çıkan şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Irak Yargısı Ter*r Örgütü PK* ile İlişkili 3 Sözde Partiyi Yasakladı

Irak Yargısı Ter*r Örgütü PK* ile İlişkili 3 Sözde Partiyi Yasakladı