Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Manisa'nın Selendi İlçesinde Şarampole Uçan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Manisa'nın Selendi İlçesinde Şarampole Uçan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Manisa'nın Selendi ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın şarampole uçması sonucu 42 yaşındaki Mehmet Küçük hayatını kaybetti. Küçük'ün Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi çalışanı olduğu öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa'nın Selendi İlçesinde Şarampole Uçan Araçta 1 Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Manisa'nın Selendi ilçesinde, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir aracın şarampole uçması sonucu Mehmet Küçük hayatını kaybetti. Kaza, Selendi-Kınık yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 10 AID 869 plakalı aracıyla Selendi ilçe merkezine doğru seyir halinde olan Mehmet Küçük (42), bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç şarampole uçtu.

Kazanın ardından aracın şarampole uçtuğunu gören çevredekiler hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, Mehmet Küçük'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Küçük'ün cesedi, adli tıp morguna kaldırıldı.

Yetkili Açıklama Yaptı

Kazanın ardından, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde çalışan Mehmet Küçük'ün ölümüne neden olan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, kaza ile ilgili tüm detayların incelenmesi ve olası nedenlerin belirlenmesi hedefleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suna Pekuysal Kimdir? Mesleği Ne? Ne Zaman Öldü?

Suna Pekuysal Kimdir? Mesleği Ne? Ne Zaman Öldü?