Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manisa'da Vahşet: 3 Yavru Kediyi Fırça Sapı İle İşkenceyle Öldürdü

Manisa'da Vahşet: 3 Yavru Kediyi Fırça Sapı İle İşkenceyle Öldürdü

Manisa'nın Salihli ilçesinde 3 yavru kediyi fırça sapı ile vahşice öldüren M.Ş. isimli şahıs, vatandaşların ihbarı üzerine gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa'da Vahşet: 3 Yavru Kediyi Fırça Sapı İle İşkenceyle Öldürdü
KAYNAK: İHA

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşanan korkunç olayda, 3 yavru kedi acımasızca öldürüldü. Sağlık Mahallesi Kurudere Caddesi'nde meydana gelen olay, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonları ile kaydedildi.

M.Ş. (55) isimli şahıs, evinin arka bahçesinde bulunan yavru kedileri fırça sapı ile vurarak öldürdü. Bu vahşi saldırı, mahallede büyük tepki topladı.

H B J

Görüntüler Polis Ekiplerine Teslim Edildi

Olayı gören vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri, gelen ihbar üzerine hızlıca harekete geçerek olay yerine ulaştı. Vatandaşların çektiği görüntüleri izleyen polisler, yavru kedileri vahşice öldüren M.Ş.'yi gözaltına aldı.

Şüpheli Adliyeye Sevk Edilecek

Gözaltına alınan M.Ş., polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. Şüphelinin, Salihli Adliyesi'ne sevk edileceği öğrenildi. Yaşanan bu korkunç olay, hayvanseverler ve yerel halk tarafından büyük bir üzüntü ve öfkeyle karşılandı. 

I J B N,

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK açıkladı! Haziranda işsizlik arttı

TÜİK açıkladı! Haziranda işsizlik arttı