Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat’ta Küçük Kız Ölümden Döndü

Manavgat’ta Küçük Kız Ölümden Döndü

Manavgat’ın Aşağı Hisar Mahallesi Gülveren Caddesi’nde, 13 yaşındaki Beray Polat isimli kız çocuğu, arkadaşı ile birlikte yolun karşısına geçmek isterken bir motosiklete çarptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Küçük Kız Ölümden Döndü
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Manavgat’ın Aşağı Hisar Mahallesi Gülveren Caddesi’nde, 13 yaşındaki Beray Polat isimli kız çocuğu, arkadaşı ile birlikte yolun karşısına geçmek isterken bir motosiklete çarptı. Polat, yol kenarında park halindeki araçların arasından karşıya geçmek için hareketlendi ve yola fırladı. Bu sırada yoldan geçmekte olan Emre E.'nin kullandığı 07 LRA 32 plakalı motosiklet, Polat’a çarptı.

Kaza Sonrası Durum

Motosikletin aynasına çarparak yere düşen Beray Polat’ın yardımına ilk olarak kendisine çarpan motosiklet sürücüsü koştu. Kaza anı, bir işletmenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Polat ve arkadaşının kaldırımda yürüdükten sonra karşıya geçmek için yolun kenarına indikleri ve Polat’ın koşarak yolun karşısına geçmek için hareketlendiği görüldü.

Sağlık Durumu 

Bir anlık dikkatsizliği sonucu motosikletin çarptığı Polat, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kontrollerinin yapılması için ambulansa hastaneye kaldırıldı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çalışan anneler dikkat: Doğum izni süresi değişiyor! Doğum izni kaç gün?

Çalışan anneler dikkat: Doğum izni süresi değişiyor! Doğum izni kaç gün?