Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Maltepe'de İnşaat Halindeki İş Yerinde Erkek C*sedi Bulundu

Maltepe'de İnşaat Halindeki İş Yerinde Erkek C*sedi Bulundu

Maltepe'de inşaat halindeki bir iş yerinde erkek c*sedi bulundu. Olay, vatandaşların kötü koku şikayeti üzerine ortaya çıktı ve polis geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Maltepe'de İnşaat Halindeki İş Yerinde Erkek C*sedi Bulundu
KAYNAK: İHA

Maltepe ilçesi Feyzullah Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde yaşanan olay, 5 katlı bir apartmanın altındaki inşaat halindeki iş yerinde kötü kokuların fark edilmesiyle ortaya çıktı. Saat 20.00 sıralarında, çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerinin kapısını açarak içeriye girdi. İnşaat halindeki iş yerinin tuvaletinde yaklaşık 5 gün önce öldüğü tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu. Durumun ciddiyeti üzerine polis ekipleri, olay yerine sağlık ve olay yeri inceleme ekiplerini çağırdı.

Adli Tıp Kurumu'na Kaldırıldı

Olay yerine gelen ekiplerin incelemeleri sonucunda ceset, kimliğinin ve ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Cesedin kimliği henüz açıklanmazken, polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayın meydana geldiği bölgedeki vatandaşlar, yaşananlardan dolayı tedirgin olduklarını belirtirken, Maltepe polisi olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor. Henüz ölüm nedenine dair resmi bir açıklama yapılmış değil.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay’da Çıkan Örtü Yangını Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı

Hatay’da Çıkan Örtü Yangını Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı