Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Malatya'da Korkunç Olay! 10 Yıl Önce Kaybolan Şahsın Cansız Bedeni Bir Evin Temelinde Bulundu

Malatya'da Korkunç Olay! 10 Yıl Önce Kaybolan Şahsın Cansız Bedeni Bir Evin Temelinde Bulundu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, 2014 yılında kaybolan Hüseyin B.'nin ces*di, depremin yıktığı evin temelinde bulundu. Olayla ilgili olarak biri kadın üç kişi tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya'da Korkunç Olay! 10 Yıl Önce Kaybolan Şahsın Cansız Bedeni Bir Evin Temelinde Bulundu
KAYNAK: İHA

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Yuvalı Mahallesi'nde, 2014 yılında aniden ortadan kaybolan Hüseyin B.'nin cesedi, yaşanan depremler sonrası yıkılan bir evin temelinde bulundu. Olay, kayıp şahsın yakınlarının polise başvurmasıyla yeniden gündeme geldi.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Hüseyin B.'nin cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Ekipler, Hüseyin B.'nin eski eşi H.G.'nin evinde arama yaptı ancak herhangi bir iz bulunamadı. Depremde H.G.'nin evinin yıkıldığı bilgisini alan ekipler, bu kez kadavra köpeği yardımıyla arama yaptı ve evin temelinde bir erkek cesedi buldu. Bu cesedin, kayıp Hüseyin B.'ye ait olduğu belirlendi.

Tutuklamalar Gerçekleşti

Hüseyin B.'nin cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cinayetle bağlantılı olduğu tespit edilen H.G., A.T. ve kardeşi B.T. gözaltına alındı. Asayiş Şube'deki işlemlerinin ardından zanlılar, adliyeye sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma geniş kapsamlı olarak devam ediyor. Polis ekipleri, cinayetin ayrıntılarını ve diğer olası şüphelileri ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde

İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde