Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Malatya'da Dört İlçede Çıkan Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Malatya'da Dört İlçede Çıkan Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Malatya'nın dört ayrı ilçesinde çıkan anız ve orman yangınları, itfaiye ve orman işletmeleri ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı. Yangınlarda yüzlerce dönümlük alan zarar görürken, yaralanan olmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya'da Dört İlçede Çıkan Yangınlar Kontrol Altına Alındı
KAYNAK: İHA

Malatya'nın Akçadağ, Arguvan, Doğanşehir ve Kale ilçelerinin kırsal bölgelerinde, anız ve orman yangınları çıktı. Bu yangınlarda yüzlerce dönümlük alan etkilendi. İtfaiye ve orman işletmeleri müdürlüğü ekiplerinin saatler süren müdahaleleri sonucu yangınlar kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yangınların başladığı andan itibaren itfaiye ve orman işletmeleri müdürlüğü ekipleri hızla bölgeye intikal etti. Saatler süren çalışmalar sonucunda yangınlar kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Yangın sırasında herhangi bir yaralanma olmadığı bildirildi. Yangınların, Malatya'nın dört ilçesindeki kırsal alanlarda aynı gün içinde çıkması dikkat çekti. Akçadağ, Arguvan, Doğanşehir ve Kale ilçelerindeki yangınlar, özellikle ormanlık alanlarda ve tarım arazilerinde büyük zarar verdi. Yüzlerce dönüm alanın zarar gördüğü bu yangınlar, bölge halkını endişelendirdi. Yangınların çıkış sebebi ile ilgili incelemeler başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul ve Yalova'da Dev Narkoçelik-30 Operasyonu

İstanbul ve Yalova'da Dev Narkoçelik-30 Operasyonu