Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Malatya'da Baraj Gölünde Boğulan Çocuk Hayatını Kaybetti

Malatya'da Baraj Gölünde Boğulan Çocuk Hayatını Kaybetti

Malatya'nın Kale ilçesinde, serinlemek amacıyla baraj gölüne giren 13 yaşındaki Muhammed Mustafa Kiraz, boğularak hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya'da Baraj Gölünde Boğulan Çocuk Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Malatya'nın Kale ilçesine bağlı Kumluyazı Mahallesi'nde meydana gelen üzücü olay, saat 15.45 civarında yaşandı. İddiaya göre, 13 yaşındaki Muhammed Mustafa Kiraz, serinlemek için bölgedeki baraj gölüne girdi. Bir süre sonra sudan çıkmadığını fark eden vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, kısa sürede baraj gölüne ulaşarak arama kurtarma çalışmalarına başladı. Muhammed Mustafa Kiraz, ekipler tarafından sudan çıkarıldı ve hemen Kale Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Hastanede Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Muhammed Mustafa Kiraz, hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Boğulan çocuğun vefatı, ailesi ve bölge halkı tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Muhammed Mustafa Kiraz'ın nasıl boğulduğu ve olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği araştırılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dursunbey'de Traktör Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Dursunbey'de Traktör Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti