Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Malatya’da Akrabalar Arasında Korkunç Sil*hlı Taşlı Kavga: Kalbi Patladı!

Malatya’da Akrabalar Arasında Korkunç Sil*hlı Taşlı Kavga: Kalbi Patladı!

Malatya'nın Darende ilçesinde iki akraba aile arasında çıkan silahlı ve taşlı kavgada, göğsünden taşla darp edilen bir kişi kalbinin patlaması sonucu hayatını kaybetti. 8 kişiden 3’ü tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya’da Akrabalar Arasında Korkunç Sil*hlı Taşlı Kavga: Kalbi Patladı!
KAYNAK: İHA

Malatya’nın Darende ilçesinde, iki akraba aile arasında çıkan silahlı ve taşlı kavgada, göğsünden taşla darp edilen bir kişi kalbinin patlaması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 3’ü tutuklandı.

Nurkuyusu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan iki ailenin üyeleri arasında kavga çıktı. Y.B., A.B., M.M.B. ve Ö.B., O.B., İ.B., E.B., H.B., M.B. arasında yaşanan çatışma, taş ve silahların kullanılmasıyla şiddetlendi. Kavgada, Y.B. ve Murat B. darp edildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğsüne taşla vurularak darp edilen Murat B., ilçe devlet hastanesine kaldırıldı ancak kalbinin patladığı belirlenen Murat B. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak 8 kişi gözaltına alındı. Yapılan yargı süreci sonucunda Y.B., A.B. ve M.M.B. tutuklandı. Olayın devam eden soruşturması, yetkililer tarafından yürütülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sipay Bodrum FK'nın Yeni Transferleri Sezona Hazır

Sipay Bodrum FK'nın Yeni Transferleri Sezona Hazır