Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Malatya Stadyumu'nda Skandal! Böyle Saygısızlık Görülmedi

Malatya Stadyumu'nda Skandal! Böyle Saygısızlık Görülmedi

Malatya Stadyumu'nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün parçalanmış posterinin hala asılı durması, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın sert tepkisine neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya Stadyumu'nda Skandal! Böyle Saygısızlık Görülmedi
KAYNAK: ANKA

Malatya Stadyumu'nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün parçalanmış posterinin hala asılı durması, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın sert tepkisine neden oldu. Yıldız, yırtık posterin Atatürk'e saygısızlık olduğunu belirterek, AKP iktidarının Atatürk'e olan düşmanlığını vurguladı. Stadyum yetkililerinin bu duruma seyirci kaldığını ifade eden Yıldız, Atatürk, bayrak ve cumhuriyet konularında duyarsızlık sergileyen yetkililere karşı net bir duruş sergiledi.

malatya stadym

Malatya Stadyumu'nda uzun süredir asılı duran parçalanmış Atatürk posterinin kaldırılmamasını eleştiren Yıldız, "Bu duruma seyirci kalan bu görüntüye neden olan yetkililerin Atatürk, bayrak ve cumhuriyet konusunda herhangi bir hassasiyet taşımadığı ortadadır" dedi.

malatya

'Daha Önce Stad İsimide Değiştirildi'

Yıldız, daha önce İnönü Stadyumu olan Malatya'daki stat isminin değiştirilmesi olayını hatırlatarak, AKP iktidarının Atatürk'e karşı düşmanlığını vurguladı. Malatya'nın tarikat ve cemaatlerin yoğun olduğu bir şehir olduğunu belirten Yıldız, iktidarın Atatürk'ün değerlerini korumak yerine cemaat ve tarikatların hoşlanacağı adımları atmaya devam ettiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da motosikletli genç feci şekilde can verdi

Adana'da motosikletli genç feci şekilde can verdi