Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş KYK yurdunda dehşet: PDR mezunu genç KYK yurdundan atladı

KYK yurdunda dehşet: PDR mezunu genç KYK yurdundan atladı

Samsun'da 22 yaşındaki PDR mezunu genç, KYK yurdunda 6. kattan atlayarak hayatına son verdi. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KYK yurdunda dehşet: PDR mezunu genç KYK yurdundan atladı
KAYNAK: İHA

Samsun'un Atakum ilçesinde, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda 22 yaşındaki bir genç, 6. kattan atlayarak hayatını kaybetti. Dehşet anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik (PDR) bölümünden yeni mezun olan Doğuş Can Kavaklı (22), KYK Cemal Safi Erkek Öğrenci Yurdu'nda eşyalarını almak için bulunduğu sırada intihar etti. Olay, çevrede büyük üzüntü yaratırken, olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay nasıl gerçekleşti?

Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki KYK yurdunda saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, Ondokuz Mayıs Üniversitesi PDR bölümünden yeni mezun olan Doğuş Can Kavaklı, eşyalarını toplamak için yurda geldi. Ancak genç, henüz bilinmeyen bir nedenle 6. kat penceresinden atlayarak hayatına son verdi.

Olay anı cep telefonu kamerasında

Olay anında çevrede bulunan bir vatandaş, dehşet dolu anları cep telefonu kamerasıyla anbean kaydetti. Genç adamın, pencere kenarına koyduğu sandalyeye çıkarak atladığı görüldü. Kavaklı'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Soruşturma başlatıldı

Doğuş Can Kavaklı'nın cenazesi, Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve intihar nedenini araştırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ENAG Eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı: Gözler TÜİK'te!

ENAG Eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı: Gözler TÜİK'te!