Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kütahya Emet'te Feci Kaza: Yeni Evli Çift Hayatını Kaybetti

Kütahya Emet'te Feci Kaza: Yeni Evli Çift Hayatını Kaybetti

Kütahya'nın Emet ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında, düğünden dönen yeni evli çift Mustafa Özer ve Havvanur Biltekin hayatını kaybetti. Kazada bir kişi de yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kütahya Emet'te Feci Kaza: Yeni Evli Çift Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Kütahya'nın Emet ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yeni evli bir çift hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy'de düğünleri yapılan Emet ilçesi Göncek Köyü Camii imamı Mustafa Özer (23) ve eşi Havvanur Biltekin, gece saatlerinde 07 AFU 428 plakalı araçla seyir halindeyken, Emet ilçesi Kovalı mevkiinde 35 FU 930 plakalı araç ile çarpıştı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mustafa Özer ve Havvanur Biltekin'in olay yerinde yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Kazada bir kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Frg

Genç Çiftin Cenazeleri Hastane Morguna Kaldırıldı

Genç çiftin cenazeleri, olay yeri ve savcının incelemelerinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Mustafa Özer ve Havvanur Biltekin'in düğün sonrası yaşadığı bu trajik olay, tüm ilçeyi yasa boğdu.

Sdfıop

Soruşturma Başlatıldı

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin detaylı bir araştırma yapacaklarını açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur-Fethiye Karayolu'nda tatil dönüşü korkunç kaza

Burdur-Fethiye Karayolu'nda tatil dönüşü korkunç kaza