Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kuduz olan Suriyeli'nin hastane görüntüleri ortaya çıktı

Kuduz olan Suriyeli'nin hastane görüntüleri ortaya çıktı

Şanlıurfa’da kuduz olduğu tespit edilen ve hastaneden kaçan Suriyeli şahsın yakalandıktan sonraki görüntüleri ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

KAMER DURDU

Şanlıurfa'da başıboş köpeğin saldırısında yaralanan ve hastaneye kaldırılan Suriyeli H.H.F., kuduz teşhisi konulup bir odaya alınmıştı. Gözetim altında tutulan H.H.F. odanın kilidini açıp hastaneden firar etmişti. Arama çalışması başlatan ekipler, H.H.F.'yi boş bir arazide bulunmuştu. Tekrardan hastanede gözrtim altına tutulan H.H.F.'nin görüntüleri ortaya çıktı. 

FİRARI KISA SÜRDÜ

Akçakale Devlet Hastanesi’nden kaçan H.H.F.'yi bulmak için polis ve sağlık ekipleri arama çalışması başlattı. Kaçan H.H.F. hastaneye 10 kilometre mesafedeki Dibat Mahallesi'nde boş tarlada bulundu. Etrafa korkuyla bakan Faras'ın ikna olması için Arapça bilen görevliler çağrıldı. Uzun bir sürenin ardından ikna edilen H.H.F., özel kıyafetli ekiplerce ambulansla Akçakale Devlet Hastanesine götürüldü.

TEMASLI KİŞİLER ARANIYOR

İlçede panik ve tedirginlik yaratan olay üzerine kuduz hastası Suriyeli gencin temasta bulunduğu kişi veya kişilerin tespit çalışması devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YAVRU AYILAR SERİNLEMEK İÇİN ÇAREYİ NEMRUT'TA BULDU

YAVRU AYILAR SERİNLEMEK İÇİN ÇAREYİ NEMRUT'TA BULDU