Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Korkunç Olay: Elazığ'da Kadın Düğününe 6 Ay Kala Eşi Tarafından Öldürüldü

Korkunç Olay: Elazığ'da Kadın Düğününe 6 Ay Kala Eşi Tarafından Öldürüldü

Elazığ'da, Medikal Hospital'da görevli bir fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Korkunç Olay: Elazığ'da Kadın Düğününe 6 Ay Kala Eşi Tarafından Öldürüldü
KAYNAK: İHA

Elazığ'da, Medikal Hospital'da görevli bir fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti. Talihsiz kadının eşiyle geçen ay resmi nikah kıydığı ve ağustos ayında düğünlerinin olacağı öğrenildi.

Olay, Elazığ Medikal Hospital arkasında bulunan Onkoloji Merkezi girişinde meydana geldi. Hastanede fizyoterapist teknikeri olarak görev yapan 32 yaşındaki Burcu Demir, geçen ay resmi nikah yaptığı eşi olan uzman çavuş M.C. ile bahçede konuşmaya başladı. Ancak aralarında çıkan tartışma sonrasında M.C., belinden çıkardığı tabanca ile Demir'e peş peşe ateş etti. Kadın kanlar içinde yere yığılmasının ardından şüpheli, aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Morga kaldırıldı

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak talihsiz kadının sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen kadının yakınları sinir krizleri geçirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Öte yandan, Burcu Demir'in geçen ay M.C. ile resmi nikah kıydığı ve ağustos ayında düğünlerinin olacağı öğrenildi. Kadının cansız bedeni, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PÖH SWAT Challenge 2024'te 3. oldu

PÖH SWAT Challenge 2024'te 3. oldu