Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın hastanelik oldu

Köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın hastanelik oldu

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde yaşanan olayda, 84 yaşındaki Sümbül Kıroğlu, evine gitmek üzere İstiklal Mahallesi İmya Sokak'ta sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan kadın hastanelik oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın hastanelik oldu
KAYNAK: İHA

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde yaşanan olayda, 84 yaşındaki Sümbül Kıroğlu, evine gitmek üzere İstiklal Mahallesi İmya Sokak'ta sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Kadın, köpeklerin saldırısı sonucunda yaralandı ve komşularının yardımıyla Gölpazarı İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İlk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Kıroğlu, yoğun bakıma alındı. İki gün boyunca yoğun bakımda kalan yaşlı kadın, daha sonra normal servise alındı. Sol dirseğinde düşme kaynaklı yaralanmalar ve vücudunun birkaç yerinde köpeğin diş izine benzer büyük ezilme ve çizikler tespit edildi. Yaşlı kadının oğlu İsmet Kıroğlu, annesinin normalde köpek saldırılarına karşı korunmak için baston kullandığını ancak o gün unuttuğunu belirtti. Kuduz aşısı da yapılan Sümbül Kıroğlu'nun oğlu, olayın sorumlularından şikayetçi olduklarını dile getirerek, hayvanların sokaklarda başıboş dolaşmalarına karşı duyarlılık oluşturulması gerektiğini ifade etti.

Başıboş Köpekler 84 Yaşındaki Kadını Yoğun Bakımlık Yaptı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 güzellik ve makyaj trendleri neler? 2024 Makyaj trendleri ne olacak?

2024 güzellik ve makyaj trendleri neler? 2024 Makyaj trendleri ne olacak?