Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Konya'da Korkunç Kaza: 1'i Bebek Olmak Üzere 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya'da Korkunç Kaza: 1'i Bebek Olmak Üzere 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya'nın Akşehir ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil şarampole yuvarlanarak bir bahçeye devrildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da Korkunç Kaza: 1'i Bebek Olmak Üzere 3 Kişi Hayatını Kaybetti


Konya'nın Akşehir ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil şarampole yuvarlanarak bir bahçeye devrildi. Kazada, 1 bebek ve 2 yetişkin hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Akşehir ilçesi D-300 karayolu üzerinde meydana geldi. Mehmet Fırtına (31) yönetimindeki 16 AYT 383 plakalı Toyota marka otomobil, Akşehir istikametinden Konya istikametine doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Otomobil takla attıktan sonra bir bahçeye devrilerek yan yattı. Araç içerisinde bulunan bazı kişiler otomobilden dışarıya fırladı.

Konya'da Feci Kaza2

Kazada, araçta bulunan İmran Fırtına (66), Fatmanur Fırtına (24) ve 6 aylık bebek Egemen Fırtına hayatını kaybetti. Sürücü Mehmet Fırtına ile Mehmet Ali Fırtına (60) ve Ali Eren Fırtına (6) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yaralılardan Mehmet Ali Fırtına ve Ali Eren Fırtına'nın durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'da Feci Kaza3

Konya'da Feci Kaza4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşte Adliyedeki ter*r saldırısında hayatını kaybeden Dilfıraz Karataş’ın vurulduğu anın görüntüsü!

İşte Adliyedeki ter*r saldırısında hayatını kaybeden Dilfıraz Karataş’ın vurulduğu anın görüntüsü!