Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Müge Anlı Bedriye Kılıç cinayetinde şok gelişme! Kayınpeder de tutuklandı

Müge Anlı Bedriye Kılıç cinayetinde şok gelişme! Kayınpeder de tutuklandı

Konya'da karısını öldüren adam tutuklanarak cezaevine gönderildi. Müge Anlı'nın programına eşini aramak için çıkmıştı. Bugğn gelen gelişmeyle Tayfur Kılıç'ın babası Ali Kılıç da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı Bedriye Kılıç cinayetinde şok gelişme! Kayınpeder de tutuklandı

Konya’nın Akşehir ilçesinde yaşayan Tayfur K. (36), 6 Temmuz 2023’te eşi Bedriye Kılıç’ı (35) boğarak öldürdü. Ardından cesedi uçurumdan aşağı attı ve polise kayıp başvurusunda bulundu. Ancak katil zanlısı koca, bir televizyon programına katıldıktan sonra şüphe çekti ve otobüste yakalandı. Bugün gelen görüşme ile Tayfur Kılıç'ın babası Ali Kılıç da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tayfur K., polise verdiği ifadede eşiyle tartıştığı için onu boğduğunu ve cesedini uçurumdan attığını kabul etti. Polis ekipleri, şüpheliyi Akşehir’e götürerek olay yerinde yer gösterme yaptırdı. Uçurumda dron, AKUT ve dağcılık ekipleri de Bedriye Kılıç’ın cesedini aramaya başladı.

Tayfur K., adliyeye sevk edildikten sonra mahkemece tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi. Bedriye Kılıç’ın cesedini bulmak için arama çalışmaları devam ederken, kadavra köpekleri de olay yerine getirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adnan Oktar'ın Aleyna Tilki hayranlığı

Adnan Oktar'ın Aleyna Tilki hayranlığı