Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Konya’da Çöp Kamyonu Kadına Çarptı: Kadın Hayatını Kaybetti

Konya’da Çöp Kamyonu Kadına Çarptı: Kadın Hayatını Kaybetti

Konya'nın Karatay ilçesinde yaşanan trajik bir kaza sonucu, bir kadın çöp kamyonunun çarpmasıyla hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, polis soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya’da Çöp Kamyonu Kadına Çarptı: Kadın Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Konya'nın merkez Karatay ilçesine bağlı Nakipoğlu Mahallesi Keçeciler Caddesi'nde, saat 17.45 sularında bir trajedi yaşandı. Henüz ismi belirlenemeyen 50 yaşlarında bir kadın, caddeyi geçmek isterken feci şekilde hayatını kaybetti.

Kazaya dair alınan bilgilere göre, kadın caddeye adım attığı anda, A.G. tarafından kullanılan 42 AHL 664 plakalı çöp kamyonuyla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan kadın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ve Polis Müdahalesi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına hemen müdahale etti ancak maalesef tüm çabalara rağmen kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri ise olayın detaylarını incelemek için çalışmalara başladı.

Sonrasında Neler Oldu?

Polis ekipleri, olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, kadının cansız bedeni otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan bu trajik olayın ardından soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaza hakkında detaylı bilgi edinmek ve sorumluları belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyük Antalya Buluşması: Özgür Özel Antalya'da

Büyük Antalya Buluşması: Özgür Özel Antalya'da