Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Konyaaltı Belediye SK Avrupa Kupası'nda yeni sezona çıkıyor

Konyaaltı Belediye SK Avrupa Kupası'nda yeni sezona çıkıyor

Antalya'nın Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, 2023-2024 sezonunun ilk Avrupa sınavına RK Hadzici deplasmanında çıkıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Belediye SK Avrupa Kupası'nda yeni sezona çıkıyor

Süleyman Gezici

Geçtiğimiz sezon Türkiye'ye hentbol branşında kulüpler düzeyinde ilk Avrupa kupasını kazandıran Konyaaltı Belediye SK, yeni sezonda da iddialı.Şampiyonun Avrupa mesaisi başlıyor (4)

Konyaaltı Belediye SK, 23 Eylül tarihinde deplasmanda RK Hadzici ile karşılaşacak. Mavi Kelebekler, rövanş karşılaşmasını ise 30 Eylül cumartesi günü Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon'da taraftarı önünde oynayacak.

Türkiye'nin ilk Avrupa şampiyonu takımı oldukları için büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Geçtiğimiz sezon final maçının son düdüğüyle birlikte yaşadığımız mutluluk ve gururun tarifi yok. Yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte daha iyi bir takım haline geldiğimizi düşünüyorum. Takımımızın bu yıl da Avrupa'da ses getirecek bir başarıya imza atacağına inancımız tam. Bütün sporcularımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum" dedi.Şampiyonun Avrupa mesaisi başlıyor (3)

Geçen yıl yakaladıkları başarıyı bu yıl da yinelemek istediklerinin altını çizen Başantrenör Birol Ünsal ise, Bosna-Hersek'te oynayacakları ilk maçta avantajlı bir skor elde ederek Türkiye'ye dönmek istediklerini aktardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konya'da tartıştığı kocasının boğazını bıçakladı

Konya'da tartıştığı kocasının boğazını bıçakladı