Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kocaeli'nde Boşanma Aşamasındaki Çiftin Tartışması Kanlı Bitti

Kocaeli'nde Boşanma Aşamasındaki Çiftin Tartışması Kanlı Bitti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde boşanma aşamasında olan bir çiftin bayram buluşması kanlı bitti. Çocuklarıyla bayram geçirmek için bir araya gelen çift arasında çıkan tartışmada, 4 çocuk annesi kadın ve bir akrabası ağır yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli'nde Boşanma Aşamasındaki Çiftin Tartışması Kanlı Bitti
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, bayramda çocuklarıyla vakit geçirmek isteyen bir adam, boşanma aşamasında olduğu eşiyle bir araya geldi. Ancak buluşma sırasında yaşanan tartışma, kanlı bir olaya dönüştü. Mehmet S.B., henüz belirlenemeyen bir sebeple, eşi Nurcan B.'yi bıçakladı ve ardından silahla ateş açarak ağır yaraladı.

A W229677 04

Kurşun Yağmuru Altında Evler

Olay, Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Ercan Sokak'taki evde meydana geldi. Hakkında 4 kez uzaklaştırma kararı bulunan Mehmet S.B., eşiyle bayramı çocukları için geçirmek istedi. Ancak bir süre sonra yaşanan tartışma, Mehmet S.B.'nin eşini bıçaklayarak ve silahla ateş açarak yaralamasıyla sonuçlandı.

A W229677 05

Akrabaların Evlerine Saldırı

Mehmet S.B., olay yerinden kaçtıktan sonra Çamlıtepe Mahallesi Dereli Sokak'ta oturan Nurcan B.'nin kuzeni Alaattin B.'nin evine gitti. Burada da silahını kullanan Mehmet S.B., Alaattin B.'yi yaralayarak kaçtı. Daha sonra Kınalı Sokak'ta bulunan diğer bir kuzeni Veysi B.'nin evine giderek, buraya da kurşun yağdırdı.

A W229677 01

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Nurcan B. ve kuzeni Alaattin B.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların durumlarının ağır olduğu bildirildi. Polis ekipleri, saldırgan Mehmet S.B.'yi saklandığı camide yakalayarak gözaltına aldı.

Aile İçi Şiddet Yine Gündemde

Nurcan B.'nin, eşi Mehmet S.B. ile boşanma aşamasında olduğu ve bu süreçte dört kez uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CW Enerji Intersolar Europe Fuarı'nda Yenilikçi Enerji Çözümlerini Sergileyecek

CW Enerji Intersolar Europe Fuarı'nda Yenilikçi Enerji Çözümlerini Sergileyecek