Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kocaeli'de müzikholde kavga: İşletme müdürü hayatını kaybetti

Kocaeli'de müzikholde kavga: İşletme müdürü hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir müzikholde yaşanan ve bıçaklı kavga sonucu işletme müdürü Kamuran Ç. Ölümleri kaybolurken, 4 kişi yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli'de müzikholde kavga: İşletme müdürü hayatını kaybetti
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir müzikholde, kalabalık bir grup arasında bulunanlar ve bıçaklı kavga büyük bir gidişle sonuçlandı. Gece saatlerinde meydana gelen olayda işletme müdürü Kamuran Ç. Göğsünden aldığı kurşun yarası ile hayatını kaybedenler olurken, 4 kişi de yaralandı.

Tartışma kısa sürede büyüdü

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde bulunan bir müzikholde yaşandı. İddiaya göre, bunların içinde belirtilen kişiler, henüz bilinmeyen bir nedenle işletme müdürü Kamuran Ç. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silah ve bıçakların çekildiği bir kavgaya dönüştü.

İşletme müdürü hayatını kaybetti

Müdürün göğsünden vuruldu, 4 kişi yaralandı

Kavgada, müdür Kamuran Ç. göğsünden silahla vurulurken, Cem Ü. , Bülent Y. , Uğur S. ve Sinan Ç. yaralandı. Kavgayı şüpheliler olay yerinden kaçarken, çevredekilerin sağlık ve polis güçleri üzerine ihbarı hızla bölgeye sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

İşletme müdürü hayatını kaybetti

Kamuran Ç.'nin hayatını Kaybetti

Hastaneye kaldırılan yaralılardan, göğsünden vurulan işletme müdürü Kamuran Ç. doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatları kaybedildi. Diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

İşletme müdürü hayatını kaybetti

Zanlılar İstanbul'da yakalandı

Olayla ilgili geniş soruşturma bir soruşturma başlatan polis ekipleri, şüphelerinin kısa sürede ortaya çıktığını tespit etti. Kaçan zanlılar, İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da işçi servisiyle akaryakıt tankeri çarpıştı! 11 işçi yaralı

Hatay'da işçi servisiyle akaryakıt tankeri çarpıştı! 11 işçi yaralı