Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kızının Erkek Arkadaşını Öldürmüştü! 46 Gün Sonra Yakalandı

Kızının Erkek Arkadaşını Öldürmüştü! 46 Gün Sonra Yakalandı

Kayseri'nin Talas ilçesinde kızının erkek arkadaşını tabancayla öldürdükten sonra kayıplara karışan şahıs, polis ekiplerinin titiz çalışmasıyla 46 gün sonra Adana’da yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızının Erkek Arkadaşını Öldürmüştü! 46 Gün Sonra Yakalandı
KAYNAK: İHA

Kayseri'nin Talas ilçesinde 1 Temmuz'da meydana gelen olayda, Ş.A. isimli şahıs, kızı T.A.'nın erkek arkadaşı olan O.C.G.'yi tabancayla vurdu. Olay yerinde ağır yaralanan O.C.G., hemen Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kayıplara karışan cinayet şüphelisi Ş.A., 46 gün boyunca güvenlik güçlerinden kaçmayı başardı.

Cinayet Şüphelisi Kıskıvrak Yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet şüphelisi Ş.A.'yı yakalamak için yoğun bir çalışma yürüttü. Bu süreçte, Adana İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak bir operasyon düzenlendi. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, şüpheli Ş.A.'nın Adana'da saklandığı tespit edildi. Ekipler, belirlenen adrese yaptıkları baskında Ş.A.'yı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pamukkale'de Şok Eden Olay! 15 Yaşındaki Çocuk Evinde Av Tüfeğiyle Ölü Bulundu

Pamukkale'de Şok Eden Olay! 15 Yaşındaki Çocuk Evinde Av Tüfeğiyle Ölü Bulundu