Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kırşehir’de Temizlik Görevlisinin İst*smar Davasında Şok Sözler

Kırşehir’de Temizlik Görevlisinin İst*smar Davasında Şok Sözler

Kırşehir’de İlkokulda temizlik görevlisi olarak çalışan M.U., iki ilkokul öğrencisine ist*smarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırşehir’de Temizlik Görevlisinin İst*smar Davasında Şok Sözler
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Kırşehir’de 2023 yılından bu yana Öğretmen Ziya Kılıçözü İlkokulunda temizlik görevlisi olarak çalışan M.U., iki ilkokul öğrencisine istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan sanık, suçlu olduğunu kabul ederek, “Başıma gelecekleri biliyordum” dedi.

Mahkeme Süreci ve Sanığın Savunması

Sanık M.U., tutuklu bulunduğu Yozgat Boğazlıyan cezaevinden SEBGİS yöntemiyle duruşmaya katıldı. Mahkemede kendini savunan M.U., çocukları öpmemesi gerektiğini belirterek, kendisine ağaç dikme cezası verilmesini talep etti. Sanık, “Beyanlarım çarptırıldı. Bana okutulmadan imzalatıldı. Beni kesin suçlu gördüler. Temizlik yaparken çocuklar geldi ve aniden bana sarıldı. Ben de iki kız çocuğunu dudaklarına yakın bölgeden öptüm” dedi.

Saçına Yapışan Sakızı Çıkarmak İçin Kucağına Oturtmuş

Mahkemede, mağdur K.T. adlı çocuğu neden kucağına oturttuğu sorulan M.U., çocuğu cinsel istek amaçlı kucağına oturtmadığını, saçına yapışan sakızı çıkarmak için kucağına oturttuğunu ve çocuğun bir iki dakika boyunca kucağında kaldığını söyledi.

Mahkemenin Kararı

Mağdur aileler ve çocukların pedagog eşliğinde dinlendiği duruşmada, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılması için tutukluluk halinin devamına karar verilerek duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tavuk dönerde yeni dönem başladı! Artık böyle satılacak

Tavuk dönerde yeni dönem başladı! Artık böyle satılacak