Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kelebekler Vadisi'nde feci son! Zirveden düşerek hayatını kaybetti

Kelebekler Vadisi'nde feci son! Zirveden düşerek hayatını kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'nde trajik bir olay meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kelebekler Vadisi'nde feci son! Zirveden düşerek hayatını kaybetti
KAYNAK: İHA

Muğla'nın ilçesi Fethiye'nin gözde turistik yerlerinden biri olan Ölüdeniz Faralya Mahallesi'ndeki Kelebekler Vadisi, acı bir olaya tanıklık etti. 43 yaşındaki Abdullah Kaynak, vadinin zirvesine çıktığında dengesini kaybederek ayağının kayması sonucu sarp kayalıklara düştü. 

A W232060 02 Result

Olay sonrası 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi üzerine bölgeye UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) ve Jandarma JAK (Jandarma Arama Kurtarma) ekipleri sevk edildi.

A W232060 04 Result

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla hızla harekete geçen UMKE ve JAK ekipleri, Abdullah Kaynak'a ulaşmak için zorlu bir mücadele verdi. Ekipler, düşen vatandaşa ulaştıklarında Kaynak’ın cansız bedeni ile karşılaştı. UMKE ve JAK ekipleri, sarp araziden sedyeye aldıkları vatandaşın cansız bedenini Kelebekler Vadisi’ne kadar taşıdı.

A W232060 03 Result

Abdullah Kaynak'ın Cenazesi Ölüdeniz'e Taşındı

Kelebekler Vadisi'ne getirilen Abdullah Kaynak'ın cenazesi, buradan tekne ile Ölüdeniz'e taşındı. Yaşanan bu trajik olay, bölgedeki ziyaretçiler ve yerel halk arasında büyük üzüntüye sebep oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep’te Sanat Rüzgarı: Selva Özkirişçi’nin "Atlar" Temalı Sergisi

Gaziantep’te Sanat Rüzgarı: Selva Özkirişçi’nin "Atlar" Temalı Sergisi