Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kediye İşkence Eden Şahıs İçin Verilen İyi Hal İndirimi Tartışma Yarattı!

Kediye İşkence Eden Şahıs İçin Verilen İyi Hal İndirimi Tartışma Yarattı!

İstanbul Küçükçekmece'de bir kediye işkence eden İbrahim Keloğlan'a verilen iyi hal indirimi kararı toplumda büyük tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada tepkiler yükselirken, avukatlar karara itiraz edeceklerini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kediye İşkence Eden Şahıs İçin Verilen İyi Hal İndirimi Tartışma Yarattı!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bulunan bir sitede yaşanan dehşet verici olayda, asansöre binen bir kedinin tekmeleyerek ve ardından 6 dakika boyunca işkence ederek öldüren İbrahim Keloğlan, sosyal medyada büyük infiale yol açan bir kararla adli kontrolle serbest bırakıldı.

Kediyi Tekmeleyen Şahsa İyi Hal İndirimi Uygulandı

Söz konusu olaya ilişkin yapılan mahkeme sonucunda İbrahim Keloğlan, suçlu bulunarak 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak mahkeme, şahsın iyi hal gösterdiğini belirterek cezayı 3 ay daha indirme ve hükmün açıklanmasını geri bırakma kararı aldı.

Karar Toplumda Büyük Tepki Çekti

Kedinin acımasızca işkence edilmesi ve İbrahim Keloğlan'ın aldığı cezaya ilişkin verilen karar, toplumda büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medyada, şahsın tutuklanması için kampanyalar başlatıldı ve adaletin sağlanması talep edildi.

Avukatlardan İtiraz: "Karar Kabul Edilemez"

Mahkeme kararını takip eden avukatlar, verilen iyi hal indirimi kararının kabul edilemez olduğunu belirterek karara itiraz edeceklerini ve bir üst mahkemeye taşıyacaklarını açıkladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yer inciri neye iyi gelir? Hint incirinin faydaları

Yer inciri neye iyi gelir? Hint incirinin faydaları