Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Katledilen anne ve iki çocuğu yan yana toprağa verildi

Katledilen anne ve iki çocuğu yan yana toprağa verildi

İskenderun'da kaybolan hamile bir kadın ve iki çocuğunun cesetleri jandarma ekipleri tarafından bulundu. Cinayeti itiraf eden zanlının, hamile kadınla ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Katledilen anne ve iki çocuğu yan yana toprağa verildi
KAYNAK: İHA

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan 7 aylık hamile olan 33 yaşındaki Selma Abacı ve çocukları 2 yaşındaki Sait Kerim Abacı ile 1 yaşındaki Hamza Azat Abacı'dan haber alamayan yakınları, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, olayla ilgili Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) görevlendirdi.

Zanlı, Cinayeti İtiraf Etti

JASAT ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu T.K. isimli şahsı fiziki olarak takibe aldı. Dedektif gibi iz süren ekipler, takip sonrası şüpheli şahsı gözaltına aldı. JASAT ekiplerinin başarılı sorgu çalışması sonucu şahıs, hamile anne ve 2 evladını öldürdüğünü itiraf etti. Jandarma ekipleri, şahsın cesetleri bıraktığını söylediği bölgeye giderek yaptığı aramada hamile anne ve 2 çocuğun cansız bedenleri Bitişik Mahallesi Demen Yaylasında çukur içine gömülmüş halde bulundu.

Olay Yeri İnceleme Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Av tüfeğiyle vurulduğu tespit edilen cesetler, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası morga kaldırıldı. Cinayeti itiraf eden zanlının, hamile kadınla ilişkisi olduğunu söylediği öğrenildi. T.K.’nın jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

İskenderun'da Katledilen Hamile Kadın ve Çocuklarının Cenazesi Toprağa Verildi

İskenderun'un Bitişik Mahallesi Demen Yaylası'nda kılınan cenaze namazının ardından, öldürülen 7 aylık hamile kadın ve 2 çocuğunun cansız bedenleri toprağa verildi.

A W139262 05A W139262 04A W139262 03

Zanlı Tutuklandı

İskenderun'da yaşayan 7 aylık hamile olan 33 yaşındaki Selma Abacı ve çocukları 2 yaşındaki Sait Kerim Abacı ile 1 yaşındaki Hamza Azat Abacı, Turgay K. isimli şahıs tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülmüştü. Jandarma ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Adliyedeki işlemlerinin ardından zanlı T.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zanlı Tutuklandı-1

A W139262 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alevler Korkuttu! Antalya Serbest Bölgesi'nde Yangın Çıktı

Alevler Korkuttu! Antalya Serbest Bölgesi'nde Yangın Çıktı