Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kavga ettiği taksicilerden kaçarken otobüs çarptı

Kavga ettiği taksicilerden kaçarken otobüs çarptı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, taksicilerle yaşadığı tartışmanın ardından kaçmaya çalışan bir genç, bir belediye otobüsünün önüne koştu. Otobüs şoförü aniden fren yaparak genci kurtardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kavga ettiği taksicilerden kaçarken otobüs çarptı
KAYNAK: İHA

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, taksicilerle yaşadığı tartışmanın ardından kaçmaya çalışan bir genç, bir belediye otobüsünün önüne koştu. Otobüs şoförü aniden fren yaparak genci kurtardı. Kafa travması yaşayan genç, yere düştü ancak hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Bu olay, bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Kent Meydanı'nda meydana geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir yolcu otobüsü seyir halindeyken, taksicilerle tartışan ve sinirle otobüsün önüne ani bir şekilde atlayan Mert S.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle Mert S. yere savrulurken, otobüs şoförü hemen aracından inip yaralı gence yardım etti. Yolcuların ihbarı üzerine sağlık ekibi olay yerine geldi ve yaralı gence müdahalede bulundu. Ardından Mert S., Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis ekipleri de kaza hakkında inceleme başlattı. Hastaneye kaldırılan Mert S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yavaş seyreden otobüsün sürücüsünün ani fren yapması, muhtemel bir facianın önüne geçti. Kaza anı araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.

AW070857_01

AW070857_05

AW070857_02

AW070857_04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın en büyük derbisi 18 Kasım'da

Ankara'nın en büyük derbisi 18 Kasım'da