Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kastamonu'da Komşu Husumeti Kanlı Bitti: 1'i Ağır 7 Yaralı

Kastamonu'da Komşu Husumeti Kanlı Bitti: 1'i Ağır 7 Yaralı

Kastamonu'nun Cide ilçesinde komşu iki aile arasında çıkan kavgada 1'i ağır 7 kişi yaralandı. Olay sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kastamonu'da Komşu Husumeti Kanlı Bitti: 1'i Ağır 7 Yaralı
KAYNAK: İHA

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki komşu aile arasında çıkan kavga kanlı bitti. Cumhuriyet Mahallesi Muzaffer Güzelant Caddesi'nde dün gece saatlerinde yaşanan olayda, taraflar arasında yaşanan tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Olay, aynı binada yaşayan ve geçmişten gelen anlaşmazlıkları bulunan iki aile arasında patlak verdi. Kısa sürede büyüyen kavgaya ailelerin yakınları da katılınca, ortam tamamen kontrolden çıktı. Çıkan kavgada Ş.K., A.G., H.K., B.A., R.B. ve diğer aileden E.Ç. darp sonucu yaralanırken, Y.F. isimli bir kişi ise bıçakla ağır yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı, Y.F.'nin Durumu Ciddi

Kavgayı gören mahalle sakinlerinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları Cide Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan Y.F., buradaki ilk müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Y.F.'nin hayati tehlikesi devam ediyor.

Polis Olayla İlgili Soruşturma Başlattı

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, kavgaya karışan taraflar hakkında inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Dev Operasyon: 520 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Dev Operasyon: 520 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı Yakalandı