Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kastamonu'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Ağır Yaralanan Anne ve Kızı Hayatını Kaybetti

Kastamonu'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Ağır Yaralanan Anne ve Kızı Hayatını Kaybetti

Kastamonu'nun Cide ilçesinde alkollü bir sürücünün kontrolündeki hafif ticari aracın çarptığı mopedde bulunan anne ve kızı ağır yaralandı. Kazada, anne yaşam mücadelesini 11 gün sonra kaybederken, kızı ise kaza anında hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kastamonu'da Alkollü Sürücünün Çarptığı Ağır Yaralanan Anne ve Kızı Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Kastamonu'nun Cide ilçesi Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, alkollü bir sürücünün kontrolündeki hafif ticari aracın çarptığı mopedde bulunan anne ve kızı ağır yaralandı. Ancak, anne 11 günlük yaşam mücadelesini kaybederken, kızı ise kaza anında hayatını kaybetmişti.

Kaza, 4 Şubat'ta meydana geldi. Elektrikli üç tekerlekli mopede anne Hatice Şimşek ve kızı Hatice Şimşek, Cihan Ö. yönetimindeki 34 RK 3823 plakalı Nissan marka hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Elektrikli moped, çarpmanın etkisiyle istinat duvarına çarparak durdu. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak kız Hatice Şimşek hayatını kaybetti. Anne Necla Şimşek ise ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Necla Şimşek'in 11 gün süren tedavisinin sonunda hayatını kaybettiği bildirildi.

Anne Kızından 11 Gün Sonra Hayatını Kaybetti2

Alkollü Sürücü Tutuklandı

Kazanın ardından olay yerinden kaçan ve polis ekiplerince kısa sürede yakalanan hafif ticari aracın sürücüsü olan 55 yaşındaki Cihan Ö., tutuklandı. Öte yandan, Cihan Ö.'nün aracı kullanırken 1.92 promil alkollü olduğu tespit edildi. Cihan Ö., daha önce bir kavgaya karışması nedeniyle 18 ay cezaevinde tutuklu kalmış ve kaza öncesinde 40 gün önce tahliye edilmişti.

Anne Kızından 11 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Anne Kızından 11 Gün Sonra Hayatını Kaybetti3

Anne Kızından 11 Gün Sonra Hayatını Kaybetti4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hayalet kampüs 19 Şubat’ta canlanacak

Hayalet kampüs 19 Şubat’ta canlanacak