Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kastamonu Cide'de Batan Teknede Kaybolan Üç Kişi İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Kastamonu Cide'de Batan Teknede Kaybolan Üç Kişi İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Kastamonu'nun Cide ilçesi açıklarında batan teknede kaybolan üç kişi için Karadeniz'de arama çalışmaları sürüyor. Ekipler, denizden, karadan ve havadan yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kastamonu Cide'de Batan Teknede Kaybolan Üç Kişi İçin Arama Çalışmaları Sürüyor
KAYNAK: İHA

Kastamonu'nun Cide ilçesi açıklarında batan teknede kaybolan üç kişi için arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Karadeniz'de gerçekleştirilen arama-kurtarma operasyonlarına 2 helikopter ve çok sayıda personel katılıyor.

Olay, 11 Ağustos Pazar günü, Cide ilçesi Gideros Koyu'nun 2 mil açıklarında meydana geldi. Maviş isimli 5 metrelik fiber tekneyle denize açılan kaptan Öztürk Kürelioğlu, Ahmet Kaan Karayılan, Emrah Yasin Büyükoral, Ayşenur Gürcan, Hülya Mütevelli ve Esmanur Gürcan, koyda bir süre kaldıktan sonra tekrar denize açıldı. Ancak tekne, yaklaşık 2 mil açıkta su almaya başlayarak battı.

Grgerg

Balıkçılar Üç Kişiyi Kurtardı

Ahmet Kaan Karayılan, Emrah Yasin Büyükoral ve Ayşenur Gürcan sesleri duyan balıkçılar tarafından kurtarıldı. Ancak kaptan Öztürk Kürelioğlu, Hülya Mütevelli ve Esmanur Gürcan denizde kayboldu. Olayın ardından AFAD, UMKE, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri arama çalışmalarına başladı.

Greg-1

Arama Çalışmaları Hava ve Denizden Devam Ediyor

Samsun ve İstanbul'dan gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait iki helikopter, AFAD'a ait termal drone ve Sahil Güvenlik Komutanlığı botları ile 3 dalış timi (DEGAK) kayıp şahısları arama çalışmalarına katılıyor. Ekipler, hem karadan hem denizden hem de havadan çalışmalara devam ediyor. Ancak şu ana kadar kayıp vatandaşlara ait herhangi bir ize rastlanamadı.

Rgreg

Rgre

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖSYM hk101 hatası nedir? Hk101 hatası ile karşılaşınca ne yapmalı?

ÖSYM hk101 hatası nedir? Hk101 hatası ile karşılaşınca ne yapmalı?