Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Kartepe'de Motosiklet Kazası: 60 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Kartepe'de Motosiklet Kazası: 60 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Kocaeli Kartepe'de, otomobil ile çarpışan 60 yaşındaki motosiklet sürücüsü Salih Altınkaya, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kartepe'de Motosiklet Kazası: 60 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile çarpışan 60 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kaza, seyir halinde olan otomobilin, motosikletle çarpışması sonucu gerçekleşti. Motosiklet sürücüsü Salih Altınkaya, çarpışmanın etkisiyle yere savruldu.

İhbar üzerine olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, kalbi durmuş olan Altınkaya'ya kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Tüm uğraşlara rağmen, Altınkaya hastaneye kaldırıldıktan sonra kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Altınkaya'nın güvenlik görevlisi olduğu ve işe gitmek için yola çıktığı öğrenildi. Üç çocuk babası olan Altınkaya'nın vefatı, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Kazanın Sebebi Araştırılıyor

Polis ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Olay yerindeki deliller incelenerek, kazanın nedeni ve sorumluları tespit edilmeye çalışılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erzin'de Gece Yarısı Korkutan Kaza! Araç Bahçeye Uçtu 2 Yaralı

Erzin'de Gece Yarısı Korkutan Kaza! Araç Bahçeye Uçtu 2 Yaralı