Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 'Karım Sana Emanet' Dedi Birlikte Olduklarını Duyunca Öldürdü!

'Karım Sana Emanet' Dedi Birlikte Olduklarını Duyunca Öldürdü!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, evine dönmekte olan 45 yaşındaki Fuat Kök, motosikletten açılan ateş sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet etti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Karım Sana Emanet' Dedi Birlikte Olduklarını Duyunca Öldürdü!
KAYNAK: İHA

İzmir'in Ödemiş ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, evine dönmekte olan 45 yaşındaki Fuat Kök, motosikletten açılan ateş sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet etti. Yaşanan saldırı sonrasında ağır yaralanan Kök, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Atatürk Mahallesi Tarla Sokak'ta gerçekleşti. Kök, evine gitmek için yola çıktığı sırada motosiklet üzerindeyken saldırıya uğradı. Saldırı sonucu ağır yaralanan Kök, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Kök, hayatını kaybetti.

Şüpheli Durum

Olayın ardından kaçan şüpheli M.Ç. ve ona yardım ettiği değerlendirilen 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli M.Ç.'nin daha önce cezaevine girdiği ve arkadaşı Fuat Kök'e "Karım sana emanet" dediği, ancak cezaevindeyken karısıyla Kök arasındaki ilişkiyi öğrendiği ve bu nedenle cinayeti işlediği iddia edildi.

Gözaltındaki İşlemler Devam Ediyor

M.Ç. ile birlikte gözaltına alınan toplam 6 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Yetkililer, olayla ilgili detaylı soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Kapkaççı Kadının Çantasını Çaldıktan Sonra Ablasının Evinde Yakalandı

Bursa'da Kapkaççı Kadının Çantasını Çaldıktan Sonra Ablasının Evinde Yakalandı