Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Karabük'te Kamyonet ve Otomobil Çarpıştı: 5 Kişi Yaralandı

Karabük'te Kamyonet ve Otomobil Çarpıştı: 5 Kişi Yaralandı

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında kamyonetle çarpışan otomobil takla atarak ters döndü. Kazada 5 kişi yaralanırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karabük'te Kamyonet ve Otomobil Çarpıştı:  5 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Karabük’te, Eskipazar karayolu üzerindeki Karahasanlar köyü mevkiinde ciddi bir trafik kazası yaşandı.

Ahmet Demirtaş (75) yönetimindeki 78 SD 173 plakalı kamyonet, kavşaktan dönüş yaptığı sırada, Karabük istikametinden Eskipazar yönüne seyir halinde olan Muhammet Kara (33) yönetimindeki 78 ABM 181 plakalı Tofaş marka otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yoldan çıkarak takla attı ve ters döndü.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, kamyonet sürücüsü Ahmet Demirtaş ve yanındaki yolcu Bahriye Demirtaş (70) ile otomobil sürücüsü Muhammet Kara ve yanında yolcu olarak bulunan, soyadı öğrenilemeyen Yasin isimli şahıs yaralandı. Toplamda 5 kişi yaralandı.

Ters dönen otomobilde sıkışan sürücü ve yolcular, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa’da motosiklet kazasında sürücü hastanelik oldu

Gazipaşa’da motosiklet kazasında sürücü hastanelik oldu