Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Kahramanmaraş'ta Bir Şahıs Su İstediği İçin Dövülerek Öldürüldü

Kahramanmaraş'ta Bir Şahıs Su İstediği İçin Dövülerek Öldürüldü

Kahramanmaraş'ta Mesut Kazancı, su istediği için çıkan tartışmada sopalarla dövülerek ağır yaralandıktan 2 gün sonra hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kahramanmaraş'ta Bir Şahıs Su İstediği İçin Dövülerek Öldürüldü
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş’ta yaşanan korkunç olay, Cuma günü meydana geldi. Mesut Kazancı, Küçük Sanayi Sitesi'nde aşırı susadığı için bir bardak su istedi. 

Metal fabrikasında çalışan bir kişi, Kazancı'ya su verdi. Ancak Kazancı’nın bir şişe su daha istemesi tartışmaya yol açtı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

6 Kişi Tarafından Sopalarla Dövüldü

Su talebine olumsuz yanıt veren kişi ile Mesut Kazancı arasındaki tartışma büyüyerek, 6 kişinin sopalarla Kazancı’ya saldırmasına neden oldu. Olay, çevredeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Ağır yaralanan Kazancı, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

2 Gün Süren Yaşam Mücadelesi Sonrası Acı Haber Geldi

Kazancı, hastaneye kaldırılmasının ardından yoğun bakıma alındı. Ancak, 2 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Mesut Kazancı, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Ailesi, Kazancı'dan haber alamayınca polise ve hastanelere başvurdu. Yapılan araştırmalar sonucunda, yoğun bakımda kimliği tespit edilemeyen bir kişi olduğu bilgisi üzerine Kazancı’nın ailesi acı haberi aldı.

2 Aylık Bebeği Geride Kaldı

Mesut Kazancı, otopsi işlemlerinin ardından Kahramanmaraş’ta toprağa verildi. Genç adamın 2 aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi. Olay sonrası polis ekipleri, Kazancı’ya saldıran 6 zanlıyı yakalayarak savcılığa sevk etti.

Olayın ardından kentte büyük yankı uyandıran bu üzücü ölüm, adaletin bir an önce sağlanması talebiyle gündemde yer buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Huzurevlerinin huzuru kaçtı! Huzurevlerine yüzde 360 zam yapıldı

Huzurevlerinin huzuru kaçtı! Huzurevlerine yüzde 360 zam yapıldı