Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kağıthane'de Anucur Çetesine Şafak Operasyonu: Otomatik Silahlar ve Uyuşturucular Ele Geçirildi

Kağıthane'de Anucur Çetesine Şafak Operasyonu: Otomatik Silahlar ve Uyuşturucular Ele Geçirildi

Kağıthane'de "Anucur" çetesine yönelik düzenlenen operasyonda, polis ekipleri tarafından otomatik silahlar ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Şafak vakti yapılan operasyon kameralara yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kağıthane'de Anucur Çetesine Şafak Operasyonu: Otomatik Silahlar ve Uyuşturucular Ele Geçirildi
KAYNAK: İHA

Kağıthane Merkez Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl yaşanan ve polis memuru Hakan Telli'nin şehit olduğu baskının ardından, "Anucur" çetesine yönelik yeni bir operasyon düzenlendi. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, Hamidiye Mahallesi'nde belirlenen iki adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Polis ekipleri, kapıları koçbaşı ile kırarak içeri girdi ve şüpheli 3 kişiyi etkisiz hale getirdi.

Operasyon sırasında yapılan aramalarda, mutfak bölümündeki çekmecede otomatik silah ve mermileri, bonzai, kokain, satışı yasaklı haplar, hassas terazi, balistik yelek ve kar maskeleri bulundu. Bu materyaller, delil olarak emniyete teslim edildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şahıslar, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" ve "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçlamalarıyla tutuklandı. İfadeleri alınan şüpheliler, adli süreçte cezaevinde tutuklu olarak yargılanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin LPG ihracatı arttı

Türkiye'nin LPG ihracatı arttı