Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İzmir’de Köpeğe Saldırı: Çalamadı Diye Silahla Vurdu

İzmir’de Köpeğe Saldırı: Çalamadı Diye Silahla Vurdu

İzmir'in Buca ilçesinde sokak köpeğine yapılan saldırı büyük tepki çekti. Köpeğin sahibi ve görgü tanıkları yaşananları anlattı. Olayın ardından jandarma soruşturma başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir’de Köpeğe Saldırı:  Çalamadı Diye Silahla Vurdu

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Kaynaklar Mahallesi'nde, bir kişi tarafından sokakta gördüğü tasmalı köpeğe saldırı gerçekleşti. Köpeği çalmaya çalışan şahıs, başarısız olunca köpeği pompalı tüfekle vurdu. Olay sonucunda köpek ağır yaralandı.

Olay, 2001 Sokak'ta meydana geldi. Şahıs, araç içerisinden elinde bulunan zincir ile sokakta gördüğü Kafkas cinsi çoban köpeğini çalmaya çalıştı. Ancak köpeği çalamayınca, pompalı tüfek ile köpeğe ateş etti. Bu saldırı sonucunda köpek ağır yaralandı ve yaşam mücadelesi veriyor.

Çalamadığı Köpeği Pompalı Tüfekle Vurdu6

Sahibin Tepkisi

Köpeğin sahibi olan Serhan Karadağ, olayı şu şekilde anlattı: "Sabah saat 6:15 sıralarında komşularımızın fark ettiği şekilde köpeğimiz evin çevresinde dolaşıyor. Eve dönüş vaktinde fark ettikleri bir araç köpeğin peşinde, elinde zincirle köpeği yakalamaya çalışıyor. Köpeği buradan götüremeyince herhalde artık hırs yapıyor. Köpeğe araç içerisinden pompalı tüfekle bir el ateş ediyor. Olayı da burada bulunan bekçimiz görüyor. Kişi çalma niyetiyle geliyor. Köpeğin boynunda tasma var. Sizin olmayan bir köpeğin peşine neden zincirle düşersiniz? Çalmak için düşülür. Bunun hiçbir açıklaması yok. Çalamayınca hırs yapmış ve köpeği vurmuş. Bu hiç hoş bir durum değil. Bu köpek senin değil. Sen bu köpeği çalamazsın. Çalmak, vurmak ne demek? Biz bu köpeği yavruyken aldık. O günden bugüne bakıyoruz. O bizim canımız. Biz köpeğimizi alıp burada zincirlemiyoruz. Ben köpeğime normal şartlarda tasma bile takan bir insan değilim."

Çalamadığı Köpeği Pompalı Tüfekle Vurdu5

Olayın Ardından

Olayı gören bekçi Ali Mesut Türk, yaşadıklarını şu şekilde ifade etti: "Ben burada sabaha karşı ateş yakıyordum. Daha sonra beyaz bir araba geldi. İçinde bir genç vardı. Elinde de zincir vardı. Kendisi arabanın içinde, önünden de köpek gidiyordu. Bu da arabayla köpeği takip ediyordu. Ben onu sahibi sandım. Köpeği de kaçırmış ve yakalamaya çalıştığını düşündüm. Sonra şüpheli adam arabayı durdurdu. Ardından bir el ateş sesi duydum. Önce benim köpeğimi vurdu sandım ve ona doğru bakmaya gittim. Sonra adam buradan arabayı aldı gitti. Köpek de kanlar içinde gitti. Genç biri, 23-24 yaşlarında beyaz tişört giyiyordu."

Sonuç ve Gelişmeler

Olaya dair kamera kayıtlarının bulunduğu ve jandarma tarafından soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Köpeğin durumu hakkında bilgi veren Karadağ, köpeğin durumunun ciddi olduğunu ve tedavi için veterinere götüreceklerini belirtti.

Çalamadığı Köpeği Pompalı Tüfekle Vurdu2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Barosu Kaçak AVM'yi Yargıya Taşıyor!

Antalya Barosu Kaçak AVM'yi Yargıya Taşıyor!